Pravne storitve

Tržni kapitalizem je tudi na pravnem področju pustil svoj pečat, tako je vse več uradov, prav tako ogromno pravdnih in nepravdnih postopkov, zato ljudje včasih ne znajo pravilno odreagirati ali potrkati na prava vrata. Nudimo vam pomoč tako v pravdnih kot tudi nepravdnih postopkih. Zastopanje na sodiščih je dandanes marsikomu nedostopna zadeva, zato pri nas stranki omogočamo tudi kasnejše plačilo, zastopamo vas tudi v vseh zemljiško knjižnih ( ZK) postopkih, pripravimo vam vse potrebne listine, predloge in pogodbe.

Prav tako vam nudimo celotno zavarovalno in odškodninsko vodenje. Nudimo vam zavarovanje tako vaše nepremičnine, premičnine ali vas osebno na vseh slovenskih zavarovalnih hišah po najugodnejših pogojih.

Obenem pa vam uredimo odškodninski zahtevek v kolikor se na vaši nepremičnini kaj poškoduje, poskrbimo, da pridobite primerno odškodnino v kolikor se kdo v vaši hiši, stanovanju, avtu poškoduje. Na podlagi zdravstvene dokumentacije vam vnaprej z veliko natančnostjo povemo primerno višino odškodnine. V kolikor z zneskom niste zadovoljni vam ponujamo tudi zastopanje na sodišču.