Inženiring

Dinamični nepremičninski trg je dosegel svoj vrh in se počasi spušča, kar pomeni, da je na trgu vse več praznih nepremičnin. Starih ali novih - preko denarja evropskega sklada je možno marsikatero hišo, vilo spremeniti v hotel, zdravilišče ali za v okolju ležeči enoti primerno pridobitev za regijo. Bruselj ponuja marsikatero priložnost in možnost pa niti vemo ne zato. Z nami do denarnih sredstev evropskih skladov!

Ponujamo vam celovito zastopanje in ureditev dokumentacije za pridobitev ustreznih evropskih sredstev, bodisi za izgradnjo ali prenovo nepremičnine. Morda je na vaši parceli izvir vode, si želite napraviti zdravilišče pa za to nimate sredstev - nič lažjega, pokličite nas in vse vam bomo uredili.

Recesija in poln balon trga nepremičnin sta resda ustavila dogajanje na trgu. A še vedno obstajajo številne priložnosti po zaslužku prav z izgradnjo novih stanovanj, hiš, počitniških domov. Pomagamo pri celotnem gradbenem inženiringu, priprave elaboratov, urejanje gradbenih, uporabnih dovoljenj, pri sami izgradnji - do prodaje in končnega zaslužka investitorja.

Del zasluža od prodaje nepremičnine lahko investirate na različne konce in kraje. Izdelamo študijo in pomagamo pri investicijskem inženiringu - ponujamo vveč možnosti investiranja, tako rizičnega kot varnega. Od različnih vlaganj v produkte z izvedenskimi inštrumenti do 100% garantiranih donosov na vašo glavnico.Uredimo vam odprtje bančnega računa v Švici, ki je sinonim za varnost vaših naložb.

Pomoč vam nudimo tudi pri iskanju financiranja - kredita, leasinga.....preko naših bančnih partnerjev vam zagotovimo najugodnejše pogoje pridobitve kredita.