ZGORNJE RADVANJE, POD POHORJEM - Prodaja, Hiša Drugo

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 310 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Drugo

adaptirano leta: 2018

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Zgornje Radvanje

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 640.000,00 EUR
310 m², hiša, adaptirana l. 2018, 490 m² zemljišča, apartmajska hiša s štirimi ločenimi apatmaji, skupaj s celotnim poslom in stalnimi strankami (booking ocena 9,9) - izjemna poslovna priložnost, prodamo. Cena: 640.000,00 EUR

Dodaten opis

Pod Pohorjem (350m) je naprodaj apatmajska ali po želji tudi samo samostojna hiša, katera trenutno predstavlja:

 - kar 7 kopalnic, 5 teras (vse s pogledom na Pohorje), 2 garaži (dvižna vrata Hormann)

Trenutno v hiši aktivno delujejo trije apartmaji ( ocenjeni po Bookingu od 9,8-9,9), ter masažni salon. Vsi apatmaji so obrnjeni proti Pohorju s terasami, v celoti prenovljeni leta 2019 in 2020. Vsi so klimatizirani, popolnoma opremljeni (led tv-ji, posoda, vsa tehnika Bosch, pohištvo v celoti po meri ), na vseh so tudi stopsoll okna, povsod so popolnoma nove postelje z novimi jogiji in vzglavniki.

Ogrevanje je preko Buderus toplotne postaje na olje in v poletnih časih na bojler (na strehi je kolektor Horus 4m²) - je pa vse predpripravljeno za namestitev toplotne črpalke. V oglaševano ceno je všteta nova fasada z 16 cm izolacijo ( barvo zaključnega sloja izbere novi lastnik, zato se čaka na njegovo odločitev), ureditev novega dvorišča, dvojna električna pomična vrata in nova ograja okrog hiše (po želji kupca) - celotna zunanja investicija je v višini 80.000€ in je kot napisano, že vračunana v ceno.

Sami apartmaji letno naredijo 100.000 € brutto prometa. Lastniki z hišo prodajajo tudi celotni 20 letni posel z vsemi gosti, celostno podobo, ocenami na Bookingu, sodelovanje z hotelom Habakuk - tako, da je to res izjemna poslovna priložnost.

V okolici se nahaja vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, lekarna, zdravstveni dom, trgovine, knjižnica, avtobusna postaja, sprehajalne in zelene površine,…).

ZK je lastniško urejena.

Nepremičnina je vredna ogleda in nakupa. Dokumentacijo za pregled dobite takoj!

Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico provizije od 4%,  v višini 2 % brez DDV. V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi zelo ugoden hipotekarni kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost. 


Vabljeni na ogled!


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje