TOMAČEVO, V DOLINI 14 - Prodaja, Hiša Vrstna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 149 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Vrstna

zgrajeno leta: 1965
adaptirano l. 2002

Nadstropje K+P+1

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Bežigrad

Naselje: Tomačevo

EI: Ni podatka


Cena: 293.000,00 EUR
149 m², vrstna, zgrajena l. 1965, adaptirana l. 2002, 771 m² zemljišča, K+P+1, Le streljaj od obvoznice vas čaka zadnja hiša v vrsti treh. Hiša ima ogromen lastniški vrt (hiše se ne dotika)na katerem je vrtna uta. Hiša se najhaja v tišini narave, a še vedno dovolj blizu mesta, prodamo, prodamo. Cena: 293.000,00 EUR

Dodaten opis

Hiša je, kot napisano, zadnja v vrsti treh hiš, zgrajena je bila leta , dozidana in dokončana leta 1970. Sestoji iz polkleti, visokega pritličja, nadstropja in podstrehe.

V polkleti je garaža s klančino, velika kopalnica s kadjo, soba, ter kurilnica, kjer je trenutno back up peč na drva (v mirovanju). V polkleti je svetloba, tako, da se lahko s predelavo uredi v samostojno stanovanjsko enoto, velikosti cca 60 m².

V visokem pritličju je kuhinja, velika dnevna soba, soba, ločen WC, ravno tako velikosti cca 60 m².

V nadstropju so 3 ločene spalnice sobe (ena z balkonom), ter hodnik s umivalnikom.

Podstreha je v slemenu stojna, tako, da je namenjena shranjevanju stvari.

Okna in streha so bila zamenjana leta 2002, ogrevanje je na peč na plin (mestni plin). Strošek plina je cca 110 €/mes na letnem nivoju, elektrika je po porabi, VO-KA  €/mes.

Pred hišo je parkirišča za približno 3-4 avte, pripada ji tudi velik vrt 560 m², kjer je vrtna uta ( vpisana v kataster stavb) - vrt se neposredno ne dotika hiše, od nje je odmaknjen cca 10 m in je zagrajen.

Lokacijsko je hiša le nekaj 100m preko lj obvoznice, v naravi in ponuja veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, sprehodi, tek, kolesarjenje, rolanje, reka sava je oddaljena približno 250 m,... Nahaja se v mirnem delu naselja stanovanjskih hiš. Avtobusna postaja je oddaljena 100 m, vrtec je v BS3 ali Jaršah, za OŠ je zagotovljen prevoz..

ZK je lastniško urejena. Pridobljena dokumentacija od gradnje, hišna številka je, v kolikor bi za pridobitev kredita kupec potreboval vpis služnosti na služečih parcelah, se bo to pridobilo. Hiša je prazna oseb, tako, da je vseljiva takoj.

Nepremičnina je vredna ogleda in nakupa. Dokumentacijo za pregled dobite takoj!


Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico provizije od 4%,  v višini 2 % brez DDV (oz stvar dogovora med kupcem in agencijo). V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi zelo ugoden hipotekarni kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost.


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje