ŠENČUR, POSLOVNA STAVBA TINEX - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 26 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

zgrajeno leta: 2000

Nadstropje 1/2

 

 

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Šenčur

EI: Merjena EI: 124 kWh/m2a


Cena: 8,00 EUR/m2/mesec
26 m², pisarna, zgrajena l. 2000, 1/2 nad., Na odlični lokaciji ( le 300 m od AC, ob cesti Kranj - Domžale), v poslovni stavbi Tinex je na voljo pisarna velikosti 26 m². Izjemno nizki stroški - zelo ugodno, oddamo. Cena: 8,00 EUR/m²/mes

Dodaten opis

Dovoz na parkirišče pred stavbo je iz glavne ceste Brnik - Kranj - nasproti Petrola in samo 300 m od izvoza iz AC Ljubljana Kranj vzhod. Parkirišče je bilo v preteklosti namenjeno obiskovalcem znanega lokala Lager bar, kupcem trgovine Tinex, raznim poslušalcem predavanj v dveh večjih predavalnicah ( izobraževanja za kozmetične storitve, frizerstvo ), distributerjem frizerskih artiklov in storitev

Stavba je zgrajena v štirih etažah. V kleti stavbe je delujoče skladišče ( regalno), katero je s tovornim dvigalom povezano s pritljičjem, arhivni prostor, skladišče kurilnega olja, kotlovnica, manjše pisarne.

V prvem in drugem nadstropju stavbe so na 600 m² razporejene pisarne različnih velikosti,  sanitarije, server soba, sejne sobe, predavalnica. Vsa nadstropja so povezana s stopnicami na sredini, tako, da je prostor kar najbolje izkoriščen. Pisarne so svetle in delavcu prijazne.

Stavba je zgrajena skeletno iz železobetona ( armirano), pregradne stene iz knaufa.Izolacijsko nadstandarni materiali, tako, da so stroški ogrevanja za vse dele cca 10-12.000 €/leto. Ogrevanje je na olje. Povšalni stroški na m² za omenjeno pisarno so 3,3  €/m² - v stroške pa je zajeto prav vse ( elektrika, voda, ogrevanje, čiščenje skupnih prostorov, pluženje in urejanje okolice, stavba je ZAVAROVANA IN VAROVANA, oglaševanje na totemu pred stavbo in ob glavni cesti, tudi davek na stavbna zemljišča občine). Pisarno se lahko preuredi po vaših željah.

Priporočamo vsem ambicioznim podjetjem. Lokacija je znana večini poslovnih ljudi iz gorenjske in ljubljanske regije, je znano "meeting point" središče, vsak dan videna 30.000 mimoidočim voznikom, do Ljubljane 15 min, do letališča Brnik ali Kranja 5 min.

Najem nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter.  Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost!


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje