NAKLO, POSLOVNA STAVBA Z GRADBENIM DOV. - Prodaja, Posest Zazidljiva

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 1931 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Naklo

EI: Ni podatka


Cena: 380.000,00 EUR
1.931 m², zazidljiva, 630 m² (neto tlorisne površine)velika poslovna stavba bi se lahko zgradila na začetku poslovne cone Naklo - ob glavni cesti Kranj Naklo. Z gradnjo lahko pričnete takoj - pravnomočno gradbeno dovoljenje je veljavno. Izjemno ugodno za večje poslovne premike, prodamo. Cena: 380.000,00 EUR

Dodaten opis

Na vpadnici v poslovno cono Naklo ( blizu skladišča Merkur in gostilne Marinšek) je 1931 m² velika površina, kjer se lahko zgradi poslovno stavbo v dveh nadstropjih, z parkirišči, ter uvozom k stavbi.

Stavba je velika 31m x 13m, visoka 8,5 m in sicer z pritličjem in nadstropjem - projekt je zasnovan kot kažejo slike: pisarne, show room, lahko tudi prostor za proizvodnjo ali skladišče, sanitarije, predavlanica - notranjost lahko arhitekturno tudi spremenite, zunanjih geberitov nikakor ne.

Komunalni prispevek je plačan, tako, da z gradnjo lahko pričnete takoj - vsa potrebna infrastruktura je ob ali na parceli.

Parcela je tik ob prometni cesti Naklo - Kranj, tako, da je vidna vsem, ki se dnevno vozijo mimo - od AC izhoda oddaljena samo 1,5 km, tudi znani meeting point kranjskih, gorenjskih in ljubljanskih poslovnežev.

ZK je urejena in brez bremen.

Nepremičnina je vredna ogleda in nakupa. Dokumentacijo za pregled dobite takoj!
Vabljeni na ogled!

Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico provizije od 4%,  v višini 2 % brez DDV. V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost.


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje