MENGEŠ, CENTER MENGŠA - Prodaja, Stanovanje 4-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 132 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 4-sobno

zgrajeno leta: 2009

Nadstropje 2/2

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Domžale

Naselje: Mengeš

EI: B2 (25 - 35 kWh/m2a)


Cena: cca 305.000,00 EUR
132 m², 4-sobno, dupleks, zgrajeno l. 2009, 2/2 nad., Čudovito stanovanje, popolnoma opremljeno z vrhunsko opremo in pravim designirskim okusom vas vabi v objem bivanja. Parkirišče za vas in obiske je zagotovljeno. Zelo nizki stroški in izjemna komoditeta naj vas prepričajo, da pokličete za ogled, prodamo. Cena: cca 305.000,00 EUR

Dodaten opis

Kot že napisano vas v svoj objem vabi stanovanje, ki sestoji iz dveh balkonov ( 6m² in 8m² oba obrnjena na zahodno stran). Iz večjega balkona se pride v dnevno bivalni prostor, kjer je velik L kavč ( popolnoma nov), jedilni del, ter kuhinja ( opremljena z Gorenjevim hladilnikom z zamrzovalnikom 190 cm, pomivalni stroj Bosch, SK kuhalna plošča in pečica Bosch  - tudi VSA posoda za SK, korito Blanco, ter črna steklena miza, odkoder tudi lahko gledate Tv Panasonic 50 " - oprema je del cene, v kolikor jo seveda želite). Tla v tem delu so iz pajcanega hrastovega parketa. V tem delu (nadstropju) je še kopalnica s kadjo, ter nov pralno sušilni stroj Gorenje. Zaključuje ga otroška soba s posteljo, kjer je ogromna omara z drsnimi vrati, ter manjši predprostor. Samega bivalnega prostora je 107,8 m² neto površine.

V zgornji del duplexa vodijo čudovite orehove stopnice in sicer najprej v "wellnes" kotiček kjer je IR sauna z bio uparjalnikom, kopalnica s tušem, fitnessom ter sobo za počivanje. Na drugem koncu je spalni del z zakonsko posteljo ter izhodom na drugi, manjši balkon.

Stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti v pokriti podzemni garaži ( dostop preko GSM signala), ter velika klet v velikosti 6,4 m².

V kolikor bi želeli, lahko v zgornjem nadstropju duplexa, dokupite 64 m² (cena cca 30 000 €) v tretji podaljšani fazi in imate tako skoraj 200 m² bivalne površine. Samo stanovanje ni klasično, ampak je v celoti odprto in resnično nudi svobodno bivanje.

Ogrevanje ( na plin) se regulira preko pametne aplikacije, kjer koli na svetu ste. Za povezavo s svetom pa skrbi optika.

Stroški: elektrika po porabi, upravnik 70 €, plin je poleti 9 €, pozimi cca 80-100 €, rtv 12,75 €.

V okolici se nahaja vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, lekarna, zdravstveni dom, trgovine, knjižnica, avtobusna postaja, sprehajalne in zelene površine,…). Stanovanje vam je na voljo od 01/05-2021.

ZK je lastniško urejena.

Nepremičnina je vredna ogleda in nakupa. Dokumentacijo za pregled dobite takoj!

Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico provizije od 4%,  v višini 2 % brez DDV. V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi zelo ugoden hipotekarni kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost. 


Vabljeni na ogled!


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje