MELJE, ULICA HEROJA ŠARANOVIČA 36 - Prodaja, Poslovni prostor Večji poslovni kompleks

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 548 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Večji poslovni kompleks

adaptirano leta: 2009

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Melje

EI: E (105 - 150 kWh/m2a)


Cena: 369.000,00 EUR
548 m², večji poslovni kompleks, adaptiran l. 2009, Popolnoma renovirani poslovni prostor, z uporabnim dovoljenjem za poslovne prostore ( razstavno prodajne površine, skladišče, trgovina, fitness, storitvene dejavnosti. .). Pripada tudi 9 lastniških parkirnih mest, ter nedaleč stran skupno veliko parkirišče. Na super lokaciji, ugodno, prodamo. Cena: 369.000,00 EUR

Dodaten opis

Poslovni prostor se nahaja v poslovni coni Melje na Ulici heroja Šaranoviča, kot že napisano je popolnoma prenovljeno in adaptirano leta 2009, po obstoječem gradbenem dovoljenju, pridobljeno pa je tudi uporabno dovoljenje.

Obnova je bila narejena z najboljšimi materiali ( španska keramika, masiva, nova vsa elektro in strojna inštalacija, plinska lastna peč, požarni izhod...). Celotni stroški na mesečni ravni znašajo cca 380 € poleti, v kurilni sezoni pa je dodatno plina približno 300 €, NSZ na mesečni ravni je 195 €. Vsi stroški so merjeni z lastnimi merilniki. Fasada je narejena po zadnjih gradbenih standardih, streha je nova.

Trenutno je v prostoru kozmetična prodajalna na debelo, razstavni prostor, show room, sanitarije, skladišče, pisarna in manjša kuhinja. Primerno je tudi za samo trgovino, predavalnice, fitnes, razstavni salon pohištva, prodaja avtomobilov, kopalniške garniture...

Posest je možna takoj.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico stroškov provizije, vsak v višini 2 % brez DDV. V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost!


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje