LENDAVSKE GORICE, 586 - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 293 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

adaptirano leta: 2014

Nadstropje K+P+M

 

 

Regija: Pomurska

Upravna enota: Lendava

Naselje: Lendavske Gorice

EI: Ni podatka


Cena: 169.000,00 EUR
293 m², samostojna, adaptirana l. 2014, 1.912 m² zemljišča, K+P+M, Samostojna ali dvostanovanjska hiša s prekrasnim pogledom na Vinarium in okoliške gorice. Poleg hiše je tudi sadovnjak v velikosti 1786 m². Raj na zemlji, kjer najdete svoj mir, prodamo. Cena: 169.000,00 EUR

Dodaten opis

Hiša sestoji iz kleti, pritličnega in mansardnega dela. V pritličju in mansardnem delu sta dve ločeni enoti ( lahko dva samostojna apartmaja za ali dve družini ali za oddajanje), dve ločeni kopalnici, ločen wc, dve kuhinji z bivalnim delom, pet spalnic. Vsaka enota je velikosti 97 m². Klet je skupna. V "levi" enoti je talno gretje, v "desni" radiatorsko, vse lahko na trda goriva, v prehodnem obdobju pa klima. Iz obeh enot je balkon na zahodno stran, kjer je pogled na stolp Vinarium.

Hiša je popolnoma opremljena, okolica urejena ( uta za shranjevanje orodja, vrtna hiška, zunanja pokrita terasa, sadovnjak). Fasada je debeline 16 cm, troslojna okna, protivlomna vrata.

Primerna je za vikend, samostojno bivanje, lahko tudi dveh družin ali pa namensko oddajanje turistom, kateri iščejo mir in lepote Prekmurja.

Hiša je prazna in takoj vseljiva.

ZK je lastniško urejena.

Nepremičnina je vredna ogleda in nakupa. Dokumentacijo za pregled dobite takoj!

Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico provizije od 4%,  v višini 2 % brez DDV. V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi zelo ugoden hipotekarni kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost. 


Vabljeni na ogled!


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje