DOMŽALE, CENTER - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 303 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1917
adaptirano l. 2015

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Domžale

Naselje: Domžale

EI: Ni podatka


Cena: 690.000,00 EUR
303 m², samostojna, zgrajena l. 1917, adaptirana l. 2015, 580 m² zemljišča, Morda staromeščanska stavba v centru Domžal skupaj s poslovnim in garažnim prostorom čaka prav Vas? V ograjenem vrtu, kjer je urejen prostor z zidanim kaminom in mini bazenom s popolno zasebnostjo boste lahko našli svoj mir, prodamo. Cena: 690.000,00 EUR

Dodaten opis

Kot že napisano, prodajamo staromeščansko hišo, leta 2015 popolnoma renovirana (fasada, streha l. 2013, notranji tlaki, elektrika, vodovod..). Hiša ima 180,7 m² neto bivalne površine površine,  20 m² kleti in 8,4 m² balkona.

  • pritličje je opremljeno v stilu mešanice modernega in meščanskega stila iz prejšnjega stoletja (na slikah vidno kako je arhitekt prepletel oba sloga). Zajema veliko dnevno bivalni prostor z jedilnico in kuhinjo, veliko vežo, veliko spalnico "s skrito" garderobno sobo in kopalnico, ločen wc in dodatni manjši garderobni prostor.
  • nadstropje, interierno ni bilo prenovljeno in je iz leta 2000, zajema pa ločeno kuhinjo, dnevno sobo ( izhod na zazidan balkon), malo kopalnico in dve spalnici ter hodnik.

Vhod v hišo je eden, notranje sta ločena, tako, da je lahko spodaj ena družina in zgoraj druga.

Poleg hiše je dodaten prostor v velikosti 40 m² in polklet v velikosti 25 m². Fasada in streha na objektu sta bili adaptirani skupaj s hišo. Objekt je bil namenjen obrtniškim delom, narejen pa je idejni načrt kako se lahko naredi še eno stanovanje (1,5 sobno) v velikosti cca 60 m². V omenjenih prostorih bi tako lahko živela tri ločena gospodinjstva.

Na dvorišču je tudi garaža za eno osebno vozilo, v tej stavbi pa je še zunanja shramba - vse skupaj v velikosti 30 m². Na vrtu je zgrajena letna hiška z zidanim kaminom (argentinski grill), velikosti 22 m², v poletnem času pa se lahko shladite v manjšem vzidanem bazenu na zelenici.

Ogrevanje je na pelete (trenutni strošek za dve družini za celo leto je 1500€/leto). Okna so PVC troslojna, vhodna vrata protivlomna alu, vsa notranja vrata v pritličju restavrirana masivna.

Stroški (trenutno za dve gospodinjstvi) pri hiši so sledeči:

  • elektrika 80€
  • komunala (voda, smeti, fekalne vode) 75 €
  • peleti za ogrevanje 1500/leto

Lokacijsko je hiša v centru Domžal, v bližini je pošta, občina, ZD, lekarna, knjižnica, nakupovalni centri, šola, vrtci, kavarne, tržnica...

Oprema v stanovanju ostane oz po dogovoru z novim lastnikom. Zgornje nadstropje je potrebno osvežitve. Streha in fasada sta v odličnem stanju-praktično novi, tako, da investicij v naslednjih 25ih letih ni pričakovati, razen v kolikor želite stavbo ob hiši spremeniti v stanovanje za dodatno gospodinjstvo ali oddajo.

ZK je lastniško urejena. Vseljivo po dogovoru med kupcem in prodajalko. Možna tudi menjava za stanovanje.

Nepremičnina je vredna ogleda in nakupa. Dokumentacijo za pregled dobite takoj!

Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico provizije od 4%,  v višini 2 % brez DDV. V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi zelo ugoden hipotekarni kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost.


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje