BLEJSKA DOBRAVA, KOČNA - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 290 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

novogradnja, začetek gradnje leta: 2011

Nadstropje K+P+1

 

 

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Jesenice

Naselje: Blejska Dobrava

EI: EI: Izračun ni mogoč


Cena: 224.000,00 EUR
290 m², samostojna, novogradnja, začetek gradnje l. 2011, 1.200 m² zemljišča, K+P+1, Prodamo hišo, ki je zgrajena do faze - klet in polovico pritličja. Stoji na izjemno lepi, sončni parceli v vasi Kočna, samo 2 km od AC priključka, prodamo. Cena: 224.000,00 EUR

Dodaten opis

Hiša stoji na 1200 m² veliki parceli, obrnjena ja jug. Kot napisano je zaradi družinske situacije, hiša zgrajena samo do polovice pritličja. Klet je zidana, vse je predpripravljeno za dokončanje po GD. Voda in gradbena elektrika sta v hiši.

Ob hiši na isti parceli je tudi bivalni vikend velikosti 33 m² bivalne površine, z UD in hišno številko.

Lokacijsko je na obronku gozda in ponuja veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, sprehodi v naravo, tek, kolesarjenje, rolanje,... Nahaja se v mirnem delu naselja.ZK je lastniško urejena. Pridobljeno gradbeno dovoljenje. Možna tudi menjava za manjšo nepremičnino (štajerska).

Nepremičnina je vredna ogleda in nakupa. Dokumentacijo za pregled dobite takoj!

Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico provizije od 4%,  v višini 2 % brez DDV (oz stvar dogovora med kupcem in agencijo). V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi zelo ugoden hipotekarni kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost.


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje