BISTRICA PRI TRŽIČU, BEGUNJSKA CESTA - Prodaja, Posest Zazidljiva

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 3887 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Tržič

Naselje: Bistrica pri Tržiču

EI: Ni podatka


Cena: 150.000,00 EUR
3.887 m², zazidljiva, Prodamo parceli velikosti 14 062 m², od katerega je 3142 m² zazidljivih. Ostala površina je gozd. Parcela je 1 km iz Bistrice na Begunsjki cesti s prekrasnim pogledom iz hribčka na jugo-zahodno stran. Ob parceli je potok kateri ne usahne preko leta. Primerno za večjo hišo ( vilo), večstanovanjsko hišo, dom za ostarele, lahko tudi industrijska poslovna stavba ( ribogojnica, predelovalna industrija. . .). Ugodno, prodamo. Cena: 150.000,00 EUR

Dodaten opis

Kot že napisano prodajamo 14062 m² veliko posest, katero je sestavljeno iz dveh katastrkih parcel - zazidljivo je 3887 m², ostalo je gozdnata površina na griču hribčku, samo 1 km oddaljeno iz Bistrice. Voda, elektrika in komunala je ob parceli.

Lokacijska informacijo doovljuje tudi industrijsko gradnjo do 150 m², gostinstvo, lov, ribolov, trgovske in osebnostne dejavnosti, ter seveda stanovanjske stavbe s spremljajočimi dejavnostmi ( K+P+2E+M).

ZK je urejena. Nepremičnina je vredna ogleda in nakupa. Dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja lahko vložite takoj!
Vabljeni na ogled!

Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico provizije od 4%,  v višini 2 % brez DDV. V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost!


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje