ZGORNJE RADVANJE - Prodaja, Posest Zazidljiva

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 763 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Zgornje Radvanje

EI: Ni podatka


Cena: 111.000,00 EUR
763 m2, zazidljiva, Čudovito, sončno, zazidljivo zemljišče, s prekrasnim pogledom na Pohorje, kjer najdete svoj mir. Pravokotne oblike, elektrika in voda na parceli. Ugodno, prodamo. Cena: 111.000,00 EUR

Dodaten opis

V osrčju narave in mesta Maribor prodajamo zazidljivo parcelo, na kateri je dovoljeno graditi samostojno stavbo ( po Lokacijski informaciji tako enostanovanjsko hišo kot tudi dvojčka ali vrstne hiše s faktorjem pozidave 50 %, omejitev mestne občine ni).

Parcela je pravilne pravokotne oblike, preko celega dne obsijana s soncem, dostop iz lokalne ceste, kjer ni prometa, ker je v bližini polje 1. kategorije, ki ne bo zazidljivo . Kljub temu pa je v neposredni bližini ( 300-400m) avtobusna postaja, šola-e, vrtec-ci, zdravstevni dom, nakupovalna središča, do smučišča Pohorje 3 min.

Posest parcele je možna takoj. Infrastruktura je ob oz na parceli.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača polovico stroškov provizije, vsak v višini 2 % brez DDV. V kolikor prodajate tudi svojo nepremičnino in vam pri tem nudimo pomoč, se provizija ustrezno zmanjša.

Nakup nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter, uredimo vam tudi kredit. Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost!


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje