KRANJ, PRIMSKOVO - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 192 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

zgrajeno leta: 1998

Nadstropje 1/1

 

 

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Kranj

EI: B2 (25 - 35 kWh/m2a)


Cena: 10,00 EUR/m2/mesec
192 m², pisarna, zgrajena l. 1998, 1/1 nad., Na odlični lokaciji (poleg Mercatorja Primskovo) vas čakajo pisarne povezane z kuhinjo, skladiščem ter sanitarijami. Parkirišče zagotovljeno tudi za vaše stranke. Nizki obratovalni stroški, zato ne oklevajte in pokličite za ogled, oddamo. Cena: 10,00 EUR/m²/mes

Dodaten opis

Kot že napisano, parkirišče za stranke je pred stavbo, le ta je samo 2,5 od izvoza iz AC Ljubljana Kranj vzhod. Pisarne so trenutno razporejene tako, da je 5 ločenih enot, skladiščni prostor, kuhinja in 2xwc. Pisarne se lahko tudi preuredi.

Stavba je zgrajena v treh etažah.

V prvem in drugem nadstropju stavbe so razporejene pisarne različnih velikosti,  urejene sanitarije. Vsa nadstropja so povezana s stopnicami na sredini, tako, da je prostor kar najbolje izkoriščen. Pisarne so svetle in delavcu prijazne. Lahko se jih tudi preuredi po željah stranke - tudi pohištvo.

Stavba je zgrajena skeletno iz železobetona ( armirano), pregradne stene iz knaufa .Izolacijsko nadstandarni materiali, tako, da so stroški ogrevanja nizki. Ogrevanje je na toplotno črpalko.

Povšalni stroški na m² za omenjeno pisarno so 1,7  €/m² - v stroške pa je zajeto prav vse ( elektrika, voda, ogrevanje, čiščenje skupnih prostorov, pluženje in urejanje okolice, stavba je ZAVAROVANA IN VAROVANA,  davek na stavbna zemljišča občine NUSZ plača najemnik cca 800 €/leto). V poletnih mesecih (4-5mesecev) se dodatno računa 0,7 €/m² za klimatiziranje prostorov.

Priporočamo vsem ambicioznim podjetjem. Lokacija je znana večini poslovnih ljudi iz gorenjske in ljubljanske regije, je znano "meeting point -Rona caffe" središče, vsak dan videna 10.000 mimoidočim voznikom, do Ljubljane 15 min, do letališča Brnik ali Kranja 5 min.

Najem nepremičnine preko naše agencije je varen, hiter.  Za vse dodatne informacije, oglede, smo vam kadarkoli na voljo, zato ne oklevajte in nas pokličite - 041 506-225 - Dejan!  Edinstvena in res ugodna priložnost!


Kontakt

Prodajalec: VUITEA d.o.o
Naslov: Pipanova cesta 64a, 4208 Šenčur
GSM: + 386 (0) 41 506-225,
Email: info@vuitea.si

Vaše povpraševanje